Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Og det beste er nesten at suppen er så kjapp å lage
Godt oksekjøtt, masse god aromasopp, fløte og creme fraiche + en vinskvett og litt til. Skjær løken i tynne skiver, rens sjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre til den begynner å få litt farge før du heller den i grytenmed kjøttet
Kok ut stekepannen, tørk av den og ha i smør/olje på nytt for å surre løk og hvitløk, gjør det samme med sopp, bacon og tilslutt surrer du grønnsakene og da tilsetter du tomatpure helt mot slutten, hell alt etter hvert i grytenmed kjøttet
For de som har lurt på hva man skal gjøre for å erstatte krydder-/karripasta, er det ganske enkelt. Varm opp en jerngrytemed ghee/kokosolje, og tilsett krydderne
Smak til gryterettenmed evt. Fyldig og mettende gryterett, perfekt etter en lang skitur i påsken. Tilsett kokosmelk, buljongterning, pepper og sukker, og mel rørt klumpefritt med melken
Stek gulrøtter og løk i en stor gryte på middels varme helt til løken er gylden/brunaktig. Jeg har lenge gått og hatt lyst på gulrotsuppe og etter noen søk på nettet ble jeg enig med meg selv om å lage en kremet gulrotsuppe med kokosmelk ogkarri
Mos med stavmixer og smak suppen godt til. Deilig suppe med knasende sprø baconterninger. Øs opp suppen i suppeskåler, legg noen stekte baconterninger i og dryss litt grønt på
Bland scampiene med salt, pepper, cayennepepper og sitronsaft i en skål. Server med brun ris til. Bland inn hvitløk, salt og pepper, ingefær, koriander ogkarri
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Dette er så langt en stor favoritt, ogmed ingredienser som kokosmelk, karriog koriander er den rå. Topp det hele med litt kokosmelk, noen dråper sterk saus (jeg brukte tabasco) pynt med korianderblad og server
500 g biffkjøtt (helst flatbiff)2 ss olje til steking3 dl kokosmelk1 gulrot i små biter1 løk i små biter1 rød paprika i små biter1 grønn paprika i små biter2 tomater i små biter1 ts salt1 1/2 ts karri (1 1/2 ss hvis du er veldig glad i karri)1/2 ts malt nellikRis Stek kjøtt i oljen Ha oppi ferdigkutta grønnsaker Tilsett krydder og bland dette godt Tilsett kokosmelk og la dette koke i ca 30 minutter. Serveres med kokt ris 500 g biffkjøtt. 1 1/2 ts karri
Hva med å lage en karrigrytemed sei og kokosmelk. (De som har fulgt litt med på bloggen har sikkert skjønt at dette er min favoritt krydderkombinasjon)
Søtpotet- og butternut squash suppe medkarriog kokosmelk. Suppen er helt fabelaktig å spise som den er, men om du vil er det også veldig godt med biter av stekt kylling i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.