Har prøvd meg flere ganger med ribbe i dampovn uten å lykkes helt, det står mye rart på nettet. Jeg bruker «ribbeform/rist, men du kan godt bruke omvendt fat eller kuler med aluminiumsfolie i langpanna
Som tilbehør serverte jeg kokte poteter, sprøstekt brokkoli og sjampinjong med brun saus. Indisk ribbe er det ikke noe som heter og ikke har jeg som mål å gjøre ribben indisk heller
Denne siste halvtimen er til for at svoren skal bli gyllenbrun og sprøstekt, følg nøye med på tempraturen slik at den ikke svir seg(dette går ufattelig fort)
Jeg har servert svoren sprøstekt ved siden av, det pleier å gå unna. Og ribbe. For de aller minste kan det være greit å la noen ribbebiter være fingerstørrelse så de har noe å holde i, evt
Fisk på en mandag gir god samvittighet og smaker godt med sprøstekte baconterninger. Fiskegrateng med macaroni, og ribbe med medisterpølser, ferdig surkål, poteter og brun saus klarte jeg meg derfor fint uten
Tror ikke jeg blir hjemme i år på selveste julaften men får se,men ribbe på julaften eller lillejulaften må jeg bare ha,joda jeg spiser alt ,lutefisk,pinnekjøtt,juletorsk,kalkun,osv ,men for meg er det en tradisjon å spise ribbe med sprøstekt svor på toppen
Jeg er vokst opp med mammas sprøstekte skinkestek og hjemmelagde surkål på julaften. Jeg tror mamma og pappas endret sin tradisjon fra ribbe til skinkestek fordi vi barna ikke likte så godt ribbe - det var for mye fett