Kinesisk sprøstekt and oppskrifter

Sprøstekt and med nudler

Sprøstekt and med nudler

Saftig andekjøtt med spennende krydder og friske grønnsaker. Andekjøttet hadde ligger og stirret på meg fra frysedisken hos min lokale kjøpmann i noen uker, og for hver handlemandag ble det vanskeligere å gå ufortrødent forbi
Kinesisk biff og brokkolini

Kinesisk biff og brokkolini

Server med ris, egg- eller risnudler og topp med sprøstekte ingefær og hvitløk. Samboeren min liker sausen veldig godt til å ha over risen, så jeg har doblet oppskriften på sausmegden, og i tillegg tatt med en liten thailandsk vri og detalj med å sprøsteke litt fersk ingefær
Suppe og brød på kinesisk

Suppe og brød på kinesisk

Rykende varme «buns» fra bambuskurven fylles med bittelitt smaksrik saus, langstekt kjøtt eller sprøstekt sjømat og noe grønt og friskt
Crispy Duck in Mandarin Pancakes (Kinesisk taco)

Crispy Duck in Mandarin Pancakes (Kinesisk taco)

SprøstektAnd i Pannekaker tar ikke mye lengre tid enn å lage taco. Blir det for mye kan du høre med en asiatisk sjappe eller restaurant om de har «Mandarin pannkekaker»

Sprøstekt aromatisk and

Fjern vingene fra anda. Legg anda i en form sammen med krydder, vårløk, ingefær og risvin/sherry. Anda må være helt kald og tørr ellers vil ikke skinnet bli sprøtt