Her er en måte å grilleribbepå, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grillaribbe hele året, det går lite ribbe i jula kan man si
Jeg er en av dem som ikke synes ribbe bare passer på julaften. Dyr på samlebånd synes jeg ikke noe om. Grill i stekeovnen noen minutter før du skal spise, så får du fin, sprø svor også
Dersom ikke svoren blir sprø, sett pågrill elementet, da vil det gå fort, så pass på. Her hjemme spiser vi ribbe i adventstiden og pinnekjøtt på julaften
Jeg hadde ovnen påvarmuft-grill funksjon hele tiden da det funker utrolig bra på min ovn, men om andre vil kan dere også ha over-under varme de to første timene for så å sette ovnen over på ren grill eller varmluft-grill den siste halvtimen(grillfunksjonen hjelper til med å lage en sprøere svor, så det må i allefall brukes den siste halvtimen)
Ribberestene får nytt liv pågrillen med sprø grønnsaker og en spennende julemarinade. Julegrillspyd er en frisk variant av julematen og en perfekt måte å utnytte julerester på
Plasser ribbenpågrillen med svoren opp. RIBBEpå Treager. Vi fikk skjært til et passe lite stykke ribbe hos Eide Handel - og dette kjøttet er MYE bedre enn nedfryst ribbe
Alt jeg gjør er å sette inn ribba øverst i ovnen etterpå for å grille svoren sprø. Knut kjørte landet rundt i hele desember så vi skulle få ribbepå døra
Men, nå er jeg mektig lei ribbe. Når ovnen er god og varm, slenger du kjøttstykke pågrillristen. Holder på med ett spesielt prosjekt, og blir litt distre med hensyn til bloggingen
Når ribba er ferdigstekt skrur jeg ovnen på full temperatur og grill. Fordelen med å langsteke er at jeg slipper å følge med så mye på kjøttet og heller kan bruke tiden til andre ting
Jeg har et eksempel som jeg brukte i dag, men der hvor jeg i dag brukte ytrefilet av svin, ville jeg nok optimalt byttet med ribbe eller and, uten at det betyr at dette ikke er så enormt godt også
Arranger ribbeneoppå i en haug. Hvis du liker sprø stekeskorpe kan du fiske ut ribbene og legge dem under veldig varm grill i ovnen i et par minutter per side
I sentrum ligger båtene på rekke og rad, både fiskebåter og sightseeingbåter/ ribber. De er romslige og utstyrt med alt man har behov for med egen kaiterrasse hvor det er grill og utemøbler og utsikt til både fjell og hav