Til å smelte gelatinen, bruker jeg en SousVide – sirkulator. Det er noen ingredienser det er vanskelig å få tak i Norge, men jeg får tak i absolutt alle ingredienser i Modernist Pantry nettbutikk
Her er ingen sousvide, ingen emulsjoner, ingen sauser som kan dele seg. Det var utrolig morsomt å lage mat for de og å få den type anerkjennelse fra folk man ser opp til – jeg husker godt at jeg leste akkurat den spalten omtrent hver eneste helg mens jeg ennå bodde i Norge
Trykkokeren vår er fra SousvideNorge. Biscotti. Espresso. Dulce de leche. Den deilige karamelliserte melken du får hvis du koker en boks med søt, kondensert melk i en kjele med vann i fire timer
Dehydratoren er kjøpt på SousVideNorge. Sunn snacks er et begrep som byr meg i mot. Det er direkte kjedelig og begrensende fordi begrepet forbyr alt det som for eksempel mektige sjokoladedesserter byr på – fråtsingen i søtt når man først fortjener det, lidenskap i nytelsen å spise det
»- SousVideNorge. Jeg lover å ikke la denne bloggen bli en ren SousVide-blogg, men etter å ha omsider mottatt min etterlengtede SousVide-maskin, kan jeg ikke love I dag tok jeg den i bruk for første gang, og jeg tok det kjøttet jeg hadde for hånden
Vi gikk inn på SousVideNorge og bestilte SousVide Supreme og FuturaVac vakuum-pakker. For en stund siden fikk vi høre om SousVide av noen kolleger og hvor genialt dette var