Kanel og Sjokoladeostekake med Jordbærperler
Kakepiken
Kakepiken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g Mel + ekstra
  • 1 ts Kanel
  • 100 g Smør – romtemperert
  • 150 g Sukker
  • 50 g Sukker
  • 1 Egg
  • 120 g Smør – romtemperert
  • 200 g Sjokolade 70 %
  • 400 g Philadelphia
  • 100 g Sukker
  • 1 Vaniljestang
  • 2 Egg
  • 2 dl Fløte
  • 1 ts Kakao
  • 60 min Jordbærperler - Steg 1 – Jordbærsirup:
  • 400 g Jordbær
  • 75 g Vann
  • 2 g Sodium alginate
  • 100 g Vann
  • 200 g Jordbærsirup
  • 2 g Calcium chloride
  • 250 g Vann

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.