Det er også fint å variere medsopp eller andre grønnsaker istedenfor spinat. Til slutt har du i spinat, parmesan og den siste desiliteren med buljong og rører innimellom til risottoen har en kremet konsistens og grynene har passe tyggemotstand
Tradisjonelt serveres ‘risotto alla milanese’ til Ossobuco. Når det er ferdig skal kjøttet løsne fra benet enkelt og greit når du pirker i det med en gaffel
amerikanske pannekaker, asiatisk laks med sesamfrø, østerssopp, cayenne, champignon, fiskegrateng, fiskegrateng med torsk, fiskegrateng med torsk og blomkål, fiskegrateng uten pasta, grove rundtstykker, gulrotsuppe, gulrotsuppe med appelsin, gulrotsuppe med chorizo, helgekos, hjemmelaget pasta, hjemmelaget suppe, hvetefrie rundstykker, kremet fiskegrateng, kremet risotto, kremet risottomedsopp, mango chili lime salat, marinade til fisk, marinade til kjøtt, marinert laks, mousse, pannekaker, pannekaker til frokost, pasta med mascarpone, portobellosopp, risotto, sjokolade og chili, sjokolademousse, sjokolademousse med et hint cayenne, sopprisotto, sprøstekt skinke, tagliatelle, tagliatelle med mascarpone spinat og sprøstekt skinke, Teriyaki, teriyakimarinert laks, torsk, torsk og blomkål, tykke pannekaker
Min franske vermouth er hemmeligheten bak himmelsk risottoog nydelige supper. Med stavmikser moser du suppen fin, men ikke mer enn at det blir bittesmå biter av soppog løk
Lag en god risotto. Rett før servering tar du opp kjøttetog tørker det godt med kjøkkenpapir. Når det nærmer seg servering steker du biter av sopp i baconfett, fyller på med et par dæsjer smør og har i resten av grønnsakene det siste minuttet før du legger opp retten
Server risottoenmed en gang, og pynt med friske urter og resten av soppen. Risotto er en superenkel rett å lage, og man kan variere med så mye av tilbehør
La det hele koke til nesten all væsken er borte og du har en risottomed litt kremet konsistens. Ha så hirsen, rapsoljen og løken i stekepanna på lav til medium varme
Risotto er en gammel rett som jeg fikk som barn, gjerne medkjøttdeigog tomatpure, lite visste jeg da at dette egentlig er en mye mer raffinert rett med opphav i Italia
- stek soppen i skiver i en stekepanne i litt olje frem til den blir gyllen, og ha den oppi risottoen etter siste tilsetning av buljong (når risottoen nærmer seg ferdig)
Dette er et supertriks som gir utrolig god smak, både på kjøttog grønnsaker. Man kan tilsette forskjellige ingredienser til en risotto, alt fra safran til rødvin ogsopp