Dypp bhaji i raita eller spicy mango chutney. Det smaker så utrolig godt av deilige krydder som chili, hvitløk, koriander og ingefær og har den nydelige gulfargen fra gurkemeie
Som tilbehør serverte jeg raita og naan, du finner oppskrift lenger ned i innlegget. raita. Raita. 5 hvitløkfedd, hakket. Tilsett chili, ingefær og hvitløk og la det frese med 1/2 minutt. 5 hvitløkfedd, hakket
Server gjerne med raita, ris, naanbrød eller papadums. Med utgangspunkt i en annen oppskrift, Quorn tikka masala, tilberedte vi en deilig restegryte med det vi hadde tilgjengelig i kjøleskapet
Raita. Ja, ja, her er oppskriften, i alle fall. Stek løk, hvitløk og krydder i olje et par minutter. Bland sammen ingrediensene til raitaen og la den hvile noen minutter før den serveres, så myntesmaken kommer bedre frem
Chutney er selvfølgelig et must som tilbehør og gjerne en skål med raita. Jeg er mer glad i krydder og salt smak, så jeg har laget en egen vri på den gamle oppskriften