Vegetarcurry med aubergine, kikerter, raita og naan
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 boks kokosmelk, ikke light
  • 1 løk i skiver
  • 5 hvitløkfedd, hakket
  • 1/2-1 rød chili, finhakket
  • 2 ss frisk ingefær, revet
  • 4 ts rød currypaste
  • 1 boks hernetiske tomater
  • 1/2 søt paprika i små terninger
  • 1 aubergine i skiver
  • 1/2 agurk
  • 1 pakke kikerter
  • 1 ss fishsauce
  • 1/2 lime
  • litt sukker
  • frisk koriander hvis du liker
  • 1/2 boks gresk eller tyrkisk yoghurt
  • 1/2 agurk
  • 2 tomater litt purre
  • 1 neve mynte
  • litt spisskummen
  • salt og pepper
  • La den stå på benken i 20-30 minutter
  • 1 pakke tørrgjær
  • 4 ss lunken melk
  • 2 ss sukker
  • 450 g hvetemel
  • 1/2 ss bakepulver
  • 2 dl tyrkisk yoghurt
  • 1 dl melk
  • 1 egg 2 ss smeltet smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.