Jeg brukte oljen fra paprikaglasset å steke i, samt at jeg tilsatte litt soyasaus på slutten. Det vil si at jeg kjører ingredienser som hvitløk, chili (sambal oelek), ingefær, paprika osv fra glass som tåler å stå lenge i kjøleskapet og er supre å ha med på reise, i båten og på hytta
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi. 2 fedd hvitløk
Bruk gjerne rå, rensede, store scampi, jeg foretrekker de. Relatert Masala Scampi. 1-2 fedd raspet hvitløk. 200 gr scampi. Stekes 10 minutter på 225 grader midt i stekeovn eller i stekepanne med litt olje
Bruk urtene og oljen til å varme finhakket mango, paprika, vårløk og rødløk. Den passet strålende til scampi stekt i friske urter og harissa sammen med søt mango, paprika og frisk koriander
Scampiene marineres i Draculamix fra The Spice Tree, olje og hvitløk. Retten er laget etter inspirasjon fra Jeg syntes scampiene ser fantastiske ut der de bader i flotte farger og elegant komposisjon
Varm olje, tilsett sennepsfrø og når de freser ha i hvitløk. et hvitløk. På grunn av det rike sjølivet langs kysten, er det deilige retter med fisk og scampi