Ha løk, hvitløkogchilii pannen og surr til det er blankt. Så jeg oppfordrer alle til å stryke scampi fra handlelistenog heller kjøpe norske rekertil denne retten
Ha løk, hvitløkogchilii pannen og surr til det er blankt. Så jeg oppfordrer alle til å stryke scampi fra handlelistenog heller kjøpe norske rekertil denne retten
Hotte reker eller scampi er et must på tapasbordet, men er også en fortreffelig forrett. Er rekene/scampien allerede kokt skal de kun tilsetteslike før serveringTilsettsitronsaftog dryss over persilleog/eller andre friske urter
Ha olje i bunn av kjelen og fres lett hvitløk, ingefør, chili, løk og tomater. Det smakte helt nydelig med nybakt foccacia, hvitløksaioli, salat, rødløk ogdilltil
*Finhakkkoriander,hvitløkogchili. *Pisk eggeplommene godt ogtilsetthvitløkenog spe med oljen. Jeg fant ferske reker på butikkenog planen var egentlig å lage en lunch salat med rekerog pomelo, men den gang ei
Ha ifoodprocessor/blender/stavmikser, sammen med koriander, kafirlimeblader, tomatpurè, grilletpaprika, chili (med eller uten frø, frø gir sterkere curry) skrellet ingefæribiter, hvitløk hakket, olivenolje, fiskesaus, sesaolje og soyasaus
Ha suppa i tallerken og ha på en liten neve bønnespirer, littstrimletchiliogstrimlet vårløk. Og denne versjonen som jeg gir dere oppskriften på i dag, er med reker
Tomatpesto med chili. Pasta - Pesto - Reker - Basilikum - Avokado - Koriander. Rens reker. Med fullkornspasta og lett matfløte så er det ikkespesielt usunt heller