Crispy poteter og kylling medindisk krydder og gode grønnsaker. Smør ei ildfast form med et par ss olivenolje og legg bønner, løk, tomat, hvitløk og halvparten av urtene i bunnen
Legg alt kjøttet tilbake i pannen og tilsett løken, kjøttkraft, salt & pepper. Smak til med mer soyasaus, pepper og salt, men husk at soyasausen er veldig salt,
Indisk mat med all dens intensitet og spennende krydder er en fryd. Bland mel sammen med salt og tilsett oljeTilsett vann, litt av gangen, og rør til det blir en deigKna deigen lett, rull den til en pølse og del den så i fire
I det øyeblikket du varmer krydderne i kjelen sammen med risen sprer det seg en himmelsk deilig luft i hele kjøkkenet og du blir om muligens litt hektet på indisk mat
Bland inn hakket korianderblader og server med ris, Naanbrød, Mangochutney og evt. Bland sitronsaften sammen med saltet og gurkemeien, før du heller blandingen over fiskebitene og gnir dette forsiktig på fisken
Skjær biffkjøtt i strimler og rødløk i båter. Stek rødløken raskt og tilsett curry paste. Her er oppskrift på en enkel, men veldig god, smaksrik wok med mørt storfekjøtt, sprø sukkererter, rødløk og frisk basilikum
Serveres med ris, nanbrød, raita (se under) og mango chutney. RaitaYoghurt naturell, like deler hakket mynte og koriander, tomat i fine biter, litt finhakket agurk og en klype chilipulver blandes sammen
Ha i cashew nøtter mot slutten av koketidenServer med f eks naan brød, ris ograita. Tilsett krydder/ løk blandingen og fres dette sammen i ca ett minutt
Tomatene er fylt med mais, skinke, ruccula og ost og disse passer veldig godt sammen medbiffen. Vil du ha medium stekt biff, steker du biffen på sterk varme til kjøttsaften pipler ut på oversiden, snu biffenog stek til det pipler på den andre siden
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Hell tapasretten over på et flott serveringsfat, stikk i pinner, pynt med litt urter og server. Hva med å planlegge å lage tapasretten til neste festlige anledning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.