En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Start med å finkutte rødløk og hvitløk. Mens de steker så skal risen kokes. salt etter smak ( hvis du bruker kyllingbuljongterning så er det som regel nok salt i denne)
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dette er et perfekt frisk liten saktil å følge den smaksrike sausen og kyllingen. Til Risen. Jeg har jo et lager av hele kylling i fryseren i påvente av å bli brukt
Legg kyllinglårene i en brødpose og hell marinaden oppi. Cuba har mange hindringer med hensyn til import av varer, men frukt, kylling, ris og bønner har de en del av