Kylling i leirgryte oppskrifter

21 Lagre

Parmakylling

I en ildfast form med lokk (helst en leirgryte) legger du poteter og rotfrukter (i store terninger). Gode råvarer i denne retten er ekte Parmaskinke (Prosciutto di Parma), stangekylling, uvoksede sitroner og friske urter
0 Lagre

VENTETID

Kylling i leirgryte. Elgstek i leirgryte. Populære innlegg. ) Legg leirgryten i vann ett par timer før bruk
62 Lagre

Kylling i leirgryte

En leigryte (sett denne i vann på morgningen)1 hel kylling - Gni denne med pepper, salt og spisskummin1 søtpotet - skjær i biter1 squash - skjær i biter1 løk - del i 41 liten håndfull rosiner1 liten håndfull mandler1 kanelstang1 ts koriander1 ts spisskummin3 hvitløksfedd1/2 sitron - i skiversalt pepper vannta opp leirgryten fra vannet, legg i grønnsakene og rør godt inn krydderet, mandler og rosiner. Legg på kyllingen og ha på lokket Sett leirgryten i kald ovn og sett den på 250 graderLa den stå i ca 40- 50 minutter 1 hel kylling. 41 liten håndfull rosiner. 1 liten håndfull mandler. 1 ts koriander. 1 ts spisskummin. 3 hvitløksfedd. 1/2 sitron
Søkeforslag og sider