2 ss
olivenolje 1 boks hermetiske paprika 3 fedd hvitløk neve frisk basilikum litt frisk timian 2,5 dl fløte ½ ts salt ½ ts pepper Litt feta ost Instructions Del kyllingen i store biter, jeg delte mine i fire. Stek kyllingen i olivenoljen til den er gylden og nesten gjennomstekt. Mest kyllingen steker, ha paprika, hvitløk, urter, fløte, salt og pepper i en foodprosessor og kjør til en glatt blanding, det går også fint å bruke en stavmikser. Ha litt salt og pepper på kyllingen og tilsett sausen, la sausen koke noen minutter og se til at kyllingen er gjennomstek. Server med litt fetaost og frisk basilikum på toppen 3.5.3226
Fremgangsmåte Skjær kyllingimindrebiter og stek i en panne. /inneholdersponsorlink. Heisann. I dag har jeg en ekstra diggmiddagtil dere, det er tross alt fredag
Denne kylling gryten er fantastiskdeilig, masse smak og en kremetekonsistens. Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Min mors kålruletter er ett godt barndomsminne. Det var en av mineyndlingsretter. Nå er det mange år siden jeg har spist det -og det er på tide å tørke støv av denne kjente husmannskosten
Eller som søndagsmiddag med hyggelig selskap, stearinlys og noen glass rødvintil – jeg kan love deg at gjestene dinevil glede seg til å spise med en gang de kommer inn døra og kjenner lukten fra kjøkkenet
Denne kyllingen er ekstra smakfull i og med at den har ligget et par timerimarinade, det er ikkenødvendig, men du verden for en forskjell i smak, så det vil jeg absolutt anbefale
Del hvitløksfeddenei toBland tomatpuré og karri med kyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen med kyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Her en en smakfull utgave med kylling, ris og grønnsaker i samme "pot". ONE POT - enkelt og greit. Finn frem en vid gryte, så du får plass tilkyllinglåri kjelen
Skikkeliglettvint og god klubbmat eller som familiemiddagtil hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensenehvis du skal lage mat til mange
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.