Wok. Bland inn ferdigkokte nudlerog kjøttdeigen i panna med grønnsaker. Lag sausen av å koke opp vannet, smuldre buljongen godt opp med fingrene og ha i resten
Smak til med teryakisaus og chilisaus. Vil du kan du ha nudler eller ris som tilbehør. Rydding i fryseren kan gi små overraskelser innimellom, så dette her blir en såkaldt restewok
Bruk gjerne de grønnsakene du har liggende eller kjøp en pose frossen wok mix. Teriyaki kyllingog grønnsaker smaker like godt kald som varm og er derfor helt perfekt å ta med på farten
Tipper det er like godt medkylling, svin, biff, etc. ◊ Vend inn scampi ogfullkornsnudler. Jeg hadde ikke spist wok på evige tider, men nå har jeg definitivt fått øynene opp igjen for denne enkle, sunne og grønnsaksfylte retten
Kok nudler etter anvisning på pakken og kok grønnsakene. BLOGG. NO PÅ BLOGGLISTEN - KLIKK HER. 300 gram kyllingfilet1/2 rødløk1/2 rød paprikaBlomkål&Brokkolibuketter (eller andre valgfrie grønnsaker)1 ss østersaus2 ss soyasaus1 ts sesamolje1 pakke eggnudler. Skjær opp kyllingfiletog stek i olje/smør, tilsett strimler av rødløk og paprika, pluss 1 ss soyasaus. Varm opp en wokpanne (eller en annen/ren stekepanne) sammen med 1 ss soyasaus og 1 ss østersaus og tilsett nudlene (sil av vannet først. ) og fres disse i cirka 30-45 sekunder før du tilsetter resten av ingrediensene. Wok dette i 1-2 minutter og tilsatt sesamoljen til slutt før du woker alt i cirka ett minutt før retten er klar til servering. 300 gram kyllingfilet. 1 pakke eggnudler. 1 ss soyasaus og. 1 ss østersaus og tilsett nudlene