Helstekt kylling med hvitløk og sitronKyllingen jeg kjøpte fra Prior var på tilbud, men den så veldig bra ut. Av og til dukker det opp hel råkylling til fornuftige priser Ungkarskokken
Den villeste kyllinglevermoussen Og vi vet alle hvordan de kyllinger har hatt det så jeg har sett etter alternativ til Prior. Men det var en vannlige Prior lever… emili.no
Leverpostei Om du ikke har rødbete kan den fint utelates, da blir posteien litt gråere. Jeg bruker kyllinglever, fordi det er enkelt å få tak i og har nydelig smak, men om du har tilgang til lammelever eller svinelever kan de gjerne brukes Kristin Koker
Kyllingen blir bedre når den får litt tid Det er utrolig hvor saftig og god en vanlig Priorkylling kan bli bare den får litt tid. Ovnsstekt hel kyllingCloudberry Cooking
Sprøstekt tirsdagsmiddag. Kjøper en hel råkylling, som jeg skjærer med brødkniven ned ryggsiden, slik at du "bretter" den med brystsiden opp matgladilavkarbo
Østen for sol... Jeg bruker ikke Priorkylling eller annen billigkylling, for jeg er opptatt av hvordan dyr behandles mens de lever og fram til slakting Hellevalebrokk
Matbloggtreff hos Nortura Hos Gilde og Prior er sommeren allerede i boks. Kanskje ikke så rart når man hadde både intrefilet, entrecote, høyrygg og kjøttdeig til rådighetThe Kitchn Queen