Prior rå kylling oppskrifter

Den villeste kyllinglevermoussen

Og vi vet alle hvordan de kyllinger har hatt det så jeg har sett etter alternativ til Prior. Men det var en vannlige Prior lever…
Leverpostei

Leverpostei

Om du ikke har rødbete kan den fint utelates, da blir posteien litt gråere. Jeg bruker kyllinglever, fordi det er enkelt å få tak i og har nydelig smak, men om du har tilgang til lammelever eller svinelever kan de gjerne brukes
Sprøstekt tirsdagsmiddag.

Sprøstekt tirsdagsmiddag.

Kjøper en hel kylling, som jeg skjærer med brødkniven ned ryggsiden, slik at du "bretter" den med brystsiden opp
Østen for sol...

Østen for sol...

Jeg bruker ikke Priorkylling eller annen billigkylling, for jeg er opptatt av hvordan dyr behandles mens de lever og fram til slakting

Matbloggtreff hos Nortura

Hos Gilde og Prior er sommeren allerede i boks. Kanskje ikke så rart når man hadde både intrefilet, entrecote, høyrygg og kjøttdeig til rådighet