Når steinsoppen er oppbløtt, steker du den i god olivenolje eller godt smør. Vi har laget den med soppen som et deilig tilbehør, og fritert rå, men ferdigskåret pommes frites ved siden av
Romtemperer kyllingen og vask den inni. Lag en marinade av honning, sennep og hakket timian, ha dette over kyllingen og la det trekke inn, minst i en halvtime før steking
Vi puttet den rå fileten i folie og uten å steke den først. Vi foreslår derfor at du gir den en stekeskorpe først, slik at kyllingen er varm når du setter den i ovnen
Ta kyllingen ut av stekepannen, men la mest mulig av oljen være igjen i pannen. Varm opp en tørr stekepanne på medium varme, og ha korianderfrø, spisskummen-frø, pepperkorn og de tørkede chiliene oppi
Kyllingstekes med tomat, løk og paprika. Kylling i sennepsaus med kokt rosenkål og raspet, rå rødbet. La det hele putre i 5-10 minutter før det serveres med kokt rosenkål og rå, raspet rødbet
Når du tar kalkunen eller kyllingen ut av ovnen, kan du bruke en gaffel (eller to) til å sette dyret på høykant, slik at all kraften får rent ut av den og ned på stekebrettet med resten av kraften
Stikk et steketermometer inn i kyllingens brystdel – pass på at termometeret ikke treffer noe ben. Kylling er alltid godt, og helstekt kylling er en fin middag å servere gjester når de kommer på besøk