Hell bitte litt av den lunkne laken i bunnen av formene og sett dem i kjøleskapet. Når aspiken har satt seg etter et par minutter legges først noen reddikskiver i formene, så små stykker sildefilet
Innlegg om Kroatia kommer senere – for der hadde vi det veldig bra. Jeg finner alltid gode og gjennomførbare oppskrifter hos I høst var jeg på et foredrag med henne og fikk boken hennes signert
Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (og riktig tror jeg) at jeg jeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
Det er solgt som gate mat og fastfood i Pakistan , Hyderabad , Malabar , Delhi , Agra , Dhaka , Kashmir , Kolkata , Lucknow og Karachi , er de viktigste sentre for biryani mat
For eksempel har du deilig taco på fredagskvelden også lager du pizza og calzone til lørdagskos. Å det er så enkelt at bildene kanskje taler for seg selv, men uansett, her kommer det
Her kommer tredje del med Smak av Østen som for mange er middagens høydepunkt, nemlig desserten. Jeg vet ikke hvorfor jeg forbinder banan i desserter fra østen, men det må være fra jeg var liten og var på kinesisk restaurant, da skulle jeg spise frityrstekt banan med is
Ferske var rekene de hadde også og da var det helt klart duket for ”pasta med havets frukter”. Ha i blåskjell og vin, og legg på lokk i 2-3 minutter til skjellene har åpnet seg, om noen fortsatt er lukket, skal de kastes. Ta ut 1/3 av skjellene for bruk til forett eller salat neste dag
Dessverre er jo dette en turist magnet og dermed ble det litt for mange mennesker for min del. Når man står i kø for å se på utsikten så er det ikke like moro, men flott var det uten tvil
Kornet kommer rett fra bonden og er dyrket og foredlet med omtanke. Opprinnelige eller klassiske kornsorter har vanligvis lavere gluteninnhold sammenlignet med for eksempel moderne hvete
Dette gjorte at jeg kom jeg litt ut av det med hvor mye jeg hadde i av de forskjellige ingrediensene, og derfor blir dette også en av mine «omtrent» oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.