Hell den varme væsken inn i melet og rør med en sleiv. Denne oppskriften brukes ofte til kjøttpaier. Varm olivenolje i en kjele på middels varme, tilsett hakket løk, finhakket hvitløk og revet ingefær, krydre med salt og pepper og kok til løken er myk og litt gyllen
Pirogene er helt uten kjøtt. Pensle med egg på kantene, og brett over deigen slik at det blir piroger. Hakk spinatbladene ganske fint, og bland dem med oppsmuldret fetaost, smeltet smør, presset hvitløk, timian, persille og pepper
Antagelig har jeg ikke lov til å kalle dette bakverket for pirog i det hele tatt, siden den russiske gjærbakstretten tradisjonelt fylles med kål og kjøtt
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
Denne matretten ligner på piroger, og på innbakt pizza, men jeg tror ikke den er helt lik. Valget falt Empanadas, en søramerikansk matrett medkjøtt, løk m
En skulle kanskje tro at det er vanskelig å lage piroger, men det er det ikke. I følge Store norske leksikon er pirog en russisk nasjonalrett som består av to lag med paideig, fylt medkjøtt, fisk, grønnsaker, egg eller sopp
Brett over den andre delen og trykk ned sidene med en gaffel. Kjøttdeig. Kjøtteig + tacomix. Pensle godt med pisket egg og stek pirogene ved 225 grader i ca
Dekk bakebollen med plast og la deigen heve i ca. 1. Smelt smøret, tilsett melken og varm opp til 37ºC. Smuldre gjæren og rør den ut i den lunkne blandingen
Den er som en spennende, italiensk gavepakke fylt med mye godt. Kjøttfyll. En calzone er en lukket pizza som kan minne om en pirog, og kan fylles med det du liker best