Den beste måten å gjøre det på er å ha både kjøtt og marinade en sånn tre- eller fem-liters Zipper-pose (tykk plastpose som du kan forsegle i toppen) og blande godt
Bland soyasaus, olje og sukker tilmarinaden. Når jeg går på butikken for å se etter noe godt å ha på grillen lurer jeg på om alle er sponset av samme marinade/grillkrydder-produsent
Det var på vest/syd kysten Vasco Da Gama satte sine bein (og trodde han var kommet til Australia. I dag er jeg i fusion humør igjen, svinekjøtt står på ønskeliste fra poden og noe som er sjeldent brukt i nord-India
Ha i ønsket kjøtt/fisk/kyllingtil marinering. Her er oppskriften på en enkel og smakfull marinade du slenger sammen på et blunk og som kan løfte middagen til nye høyder
smak til med pepper. smak til med pepper. La kjøtt ligge i marinaden i ca 1 døgn. Vi marinerte i 3 timer, stekte dem i marinaden og brukte overskuddet til saus
Rist sesamfrøene i tørr stekepanne til de er lett brunet, ha dem i marinaden. Hvis den tommelfingerregelen jeg har lært gjelder, jo sterkere farge, jo sunnere, da stiller rødbeten i superklassen
Bland kjøttet godt inn i marinaden, dekk til og la det stå i kjøleskapet for ca. Tilmarinade. Ta ut kjøttet litt før du tilbreder den slik at den oppnår romtempratur
Marinadetil kylling. For å få en god smak på dem ble de lagt i en marinade. Det er det samme hvilken type kjøtt man har, marinerer du, så får krydret litt tid til å trenge inn og gi en bedre smak enn bare med krydder på overflata
La gjerne smøret stå til dett stivner litt igjen før du gnir inn kyllingen med marinaden. Kle kyllingen med hvitløksbåter og rosmarin og gni den inn med en deilig marinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk og sitron