Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få. 1 stk indrefilet av svin, ca. 1) Visp sammen soyasaus, brunt sukker, løk, olje og hakket timian til en marinade. 2) Renskjær svinefileten for hinner og legg kjøttet i brødpose eller lignende og hell i marinaden. La det ligge på kjøkkenbenken, 1/2 -1 time, gjerne lenger, men da må du legge svinefilten i kjøleskapet. 4) Varm opp stekepannen og stek indrefileten på sterk varme, til den blir fint brunet på alle sider. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene. 1 stk indrefilet av svin,. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene
Bland soyasaus, olje, karri og honning til en marinade, og hell det over kjøttet. Brun marinerte strimler av indrefilet i en panne med litt olje, krydre med salt og pepper
På slutten har du i litt av marinaden. Deilig chilikrydret svinekjøtt og ananas, hvem kan motstå. Del svinefileten i biter, legg det i en pose og la det marinere i alt fra to timer til over natten
MARINADE. I dag ble det spinat og svinekjøtt sammen med noen andre ingredienser. Bland alle ingrediensene til marinaden i en plastpose eller bruk en skål
Husk at svin, som kylling, skal gjennomstekes. For en måneds tid siden marinerte jeg denne indrefileten og la det i frysen for å ha den til en passende grilldag