Du legger litt kjøtt, litt salat og andre tilbehør i bladet, har på ssam-jang og ruller sammen. Første ordentlige møte var i Praha for to år siden, og på skoletur for et år siden ble det fulgt opp med både matkurs og fem dager i Seoul
Denne dippen kan brukes til storfe, svin eller kylling, det er sikkert litt forskjeller på sausen når det kommer til de forskjellige kjøttsortene, men det har ikke jeg fått helt for meg så jeg bruker en universal en
Ta og lukt påkjøttet underveis, det gir deg en pekepinn på hvor mye røyksmak som sitter i kjøttet. Du tenner opp vanlig grillkull eller briketter pågrillen din, dette kan du også gjøre i gassgrillen din
Legg brødskivene på en stekeplate under grillenNår de så vidt begynner å få farge, ta de ut, snu dem og legg osten på toppenSett brettet tilbake i ovnen under grill til osten begynner å bli gylden
Når jeg har så godt kjøtt, gjør jeg marineringen enkel. Grillmat trenger ikke nødvendigvis å dreie seg om kjipe flintsteksleiver og trailergrill, det finnes jo knapt nok noen ting som ikke kan gå pågrillen i disse dager
Dette er en god rett i seg selv, men den passer også godt som tilbehør til kjøtt og fisk. Pensle aubergineskivene med olivenolje, strø over litt salt og pepper, og stek de på middels/høy varme i ca ett minutt på hver side
Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Dessverre gikk også mine kjære besteforeldre på morsiden bort begge to, to mennesker jeg alltid har vært veldig nær, og selvfølgelig også veldig glad i
Bakte poteter pågrillen. Legg på en varm grill, og stek en god stekeskorpe på alle sider. Jeg brukte grillen, men man kan selvfølgelig også bruke stekeovn
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Her grilles både kjøtt og grønnsaker, og det serveres gjerne sammen med diverse salater. Etter en lengre sommerferie fra bloggingen er det med stor glede jeg ser at sidevisninger nesten har doblet seg på kun et par måneder
Da blir det crispy på utsiden og søte og gode inni. Fyr opp grillen. Gni biffene inn med salt og pepper og stek på høy varme til du oppnår ønsket resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.