Lammelår i folie oppskrifter

Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

- La syde et kvarters tid, mens steken godgjør seg under folien. Mitt helstekte lammelår ble utrolig mørt og smakfullt helgen som var
Lammelår

Lammelår

Lammelår høres påsken til. Lam og kyllingretter. Tips en venn Lammelår. Idag var det nettopp det som sto på menyen

Lammelår i kokegrop

Lammelåret, spekket med hvitløk og pakket inni mange lag aluminiumsfolie ble lagt i gropa, sammen med løk, neper, og en diger søtpotet, også ifolie

Saltkjøttlår (kokt saltet lammelår)

Stikk steketermometeret gjennom folienmidt ned i det tykkeste av lammelåret. Brett aluminiumsfolie godt rundt det meste av pannen, men la det være åpent i forkant
Nydelig marinade til lammelår/steik

Nydelig marinade til lammelår/steik

De sisteminuttene, ta av folien, og sett ovnen på grill funksjon. Men med lammelår, imotsetningtillammesteik uten bein hvor det ikke er noe prblem, kan det være vanskelig å få steketermometeret nærme nok beinet uten å komme borti, og da kan du oppleve at kjøttet nærmest beinet kan være rått
«Årets beste lammelår»

«Årets beste lammelår»

hver påske florerer det med spørsmål på sosialemedier om hvordan man skal få til et perfekt lammelår
Påskens late lammelår.

Påskens late lammelår.

Den siste halve timen så fjern folien og peis på med både over og undervarme. Men, når de to og en halv timene er omme, må du ta ut lammelåret

Kan lammesteken bli for mør?

Jeg skal servere dem langtiddstektelammelår med bakte og røkte paprika og aubergine, peccorinogratinerte poteter med sjampinjong og løk og en rødvins- og shitakebasert brun saus
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Lammestek og lammelår. hvileifolie før servering. Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,
Lammeskank med rotgrønnsaker

Lammeskank med rotgrønnsaker

lammestek eller lammelår med tilbehør. Når vi har lammesesong er honningglaserte lammeskanker en nydeligdelikatesse som passer til fest og feiring
Langsomt lam

Langsomt lam

Bruk en skarp kniv å lage et rutemønster (store ruter) i fettet. Ikke skjær ned i kjøttet. Legg bogen/låret over i en passe stor langpanne og gni det godt inn med salt, pepper, sitronsaft og olje eller fett
Skank, alt annet en skanky

Skank, alt annet en skanky

Indrefilet, lammelår,T-bone steaks og så videre er godt kjent og anerkjent som fantastiske matvarer og måltider
Årets lam er her! Del 1: Lammestek.

Årets lam er her! Del 1: Lammestek.

Smør “pastaen” over toppsiden av lammelåret. Bruk gjerne foliei den for å være sikker, det brenner seg fort fast i skuffen
Påskelam med grønnsaker

Påskelam med grønnsaker

Gniinnlammelåret med blandinga. Grønnsakene og potetene skal pakkes innialuminiumsfolie. Hvitløk og krydder knuses i morter og blandes sammen med oljen
Påskelam - oppskrift

Påskelam - oppskrift

Gnilammelåret godt inn med salt og pepper. La steken hvileminst et kvarter innpakketifolie før den skjæres opp