Lammeplomme med ratatouille, fløtegratinerte poteter & myntegele ✿
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner
  • 62 grader og gjennomstekt på
  • 72 grader Jeg stekte den til den var på
  • 69 grader det tok ca
  • 30 minutter La den hvile i ca
  • 15 min før du skjærer opp i skiver
  • 12 poteter
  • 1 løk 2 dl kremfløte
  • 2 dl lett melk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stk aubergine
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk squash
  • 1 box hakkede tomater
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 0.5 dl olivenolje
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 stk laurbærblad
  • Salt
  • Pepper
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts timian
  • 0,5 ts rosmarin

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.