eks gulrøtter, løk og squash i tynne skiver. Der serverer de nydelig mat, og deriblantlammeskanker kokt i øl som de brygger selv + en dasj rødvin og grønnsaker
Legg blancherte skiver av gulrøtter i bunn av tallerken sammen med littrosmarin. Karamellisert gulrotsuppe til forrett, fulgt av lammecarre sous videtil hoved og en syndigsjokolademousseavslutning gjorde dette til en hurrakveld
) Server med potetskiver med tomater og sjalottløk. Det er mange måter å lage lammestek på, her med rosmarin, hvitløk, squash og poteter fra hagen, og sopp fra skogen
Skjær paprikai tykke skiver og legg dem i gryten sammen med kraft, fiskesaus og limesaus. Valget falt på lamikarri som jeg fant i en thai-kokebok og resultatet ble helt nydelig
Skrell gulrøtter og skjær dem iskiver. 'Stålet lam' - Klar tilsteking. Lammegryte. Gryten kalles "kleftiko" fordi, det sies, at når grekerne kjempet for å frigjøre seg fra ottomansk styre
Cassolet er noe av det beste jeg vet, og med lam som her er det en utrolig smaksopplevelse. Cassoulet er noe av det vialltid prøver å finne på restauranter iFrankrike, ikke så ofte å finne på restauranter i nord og vest, men isør-frankrike er det så og sialltid å finne på menyen