NÅ STÅR LANGTIDSSTEKT LAM FOR TUR. DET ER IKKE MYE MAT SOM GLEDER MEG MER.
På kjøkkenet mitt og i hagen min
På kjøkkenet mitt og i hagen min
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 4 1 vurderinger

Ingredienser

  • Oppskrift
  • 1,5 kg lammelår
  • ½ sitron saften av
  • ½ pastinakk
  • 1 bit sellerirot
  • 2 gulrøtter ! gul løk
  • 1 hvitløk
  • 1 kvist rosmarin
  • salt og pepper
  • olje til bruning
  • Dette setter jeg inn i kald ovn på nederste rille. Stekeovnen slåes på til ca
  • 50-70 °C og det hele står i ro der i 4-til 5 t Hvis du trenger mere tid, så kan den fortsette å stå slik lenge, om du holder temperaturen under 100°C.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.