Lam var det mye av oppe i fjellene, som de stjal og slaktet. Gryten kalles "kleftiko" fordi, det sies, at når grekerne kjempet for å frigjøre seg fra ottomansk styre
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Den vanlige måten å tilberede på er slik den er, og så dele den opp mellom bena, ofte også mellom hver annet eller tredje ben, litt avhengig av hvordan du skal servere eller presentere den
Lammekjøttsom er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. border-bottom. zoom. Det er noe med krydderne og duften som gjør at jeg blir helt salig bare av tanken
Det er i utgangspunktet en mildere smak enn det man vanligvis kjenner som indisk. Du kan bruke alle typer kjøtt, kylling eller scampi, siden lam trenger lang koketid, blir sausen enda bedre
Lag sausen før du har i erter og romanosalat. Når lammet har fått farge, has vårløk og purre i. Romanosalaten deles i grove biter og blandes inn helt til slutt
Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff. Det norske ordet roastbiff er ein halvt omsett versjon av det engelske omgrepet «roast beef»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.