Myten om Lam Kleftiko
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 4 1 vurderinger

Ingredienser

  • 4-6 personer):
  • 2 kg sesongens lam ( bog/lår)
  • 2 hele gulrøtter
  • 4 kokefaste poteter
  • 1 grønn paprika
  • 2 store bifftomater
  • 1-2 kvister fersk rosmarin
  • 3-4 kvister fersk timian
  • 8 fedd hvitløk
  • 1/2 ts kanel
  • 1/2 ts gurkemeie
  • 1 dl olivenolje
  • 2 dl hvitvin ( tørr)
  • 1 dæsj hvitvinseddik/sitron
  • 1-2 ss økologisk sitronskall, revet
  • 12.00 blir det middag kl
  • 1 dæsj hvitvinseddik)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.