Lage saus av kraft oppskrifter

Sursøt saus

Sursøt saus

Den var slett ikke vrien å lage, tok like lang tid som å woke grønnsaker og kylling, og smakte nesten som på Kinarestauranten på toppen av Nordlendingen i Harstad
Brun Saus

Brun Saus

Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Saus til helstekt kylling og kalkun

Saus til helstekt kylling og kalkun

Enda blir det når sausen er hjemmelaget. Dersom det renner av mer kraft fra fuglen din, kan du gjerne helle dette oppi sausen underveis -
Saus til kylling

Saus til kylling

Det finnes en haug med sauser man kan lage, og her presenterer jeg to forskjellige gode sauser som passer godt til kylling
Brun Saus

Brun Saus

Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Hvordan lage hjemmelaget brunsaus.

Hvordan lage hjemmelaget brunsaus.

* bytt ut noe av vesken med fløte og du får en fløtesaus. *bytt ut noe av vesken med fløte. *tilsett kraften fra maten du lager
Kjøttkaker med brun saus og ertestuing

Kjøttkaker med brun saus og ertestuing

Hvordan man lager ertestuingen varierer, mange foretrekker å bruke grønnsaks- eller kjøttkraft. Det er sikkert også flere som kan reagere på at jeg benytter soyasaus i brun sausen, men jeg rett og slett elsker smaken avsoyasausen i brun saus, så det er nesten alltid en selvfølge her i hus
MEDISTERKAKER, BRUN SAUS OG RØDKÅL

MEDISTERKAKER, BRUN SAUS OG RØDKÅL

Nå er "deigen" seig og fin å lage "kaker" av. -Hvis du skal ha medisterkaker og brun saus, lager du sausen først, så kjøttkakene kan trekke ferdig i den-
Bestemors koteletter i brun saus

Bestemors koteletter i brun saus

Delvis fordi hun som regel stekte kotelettene i stekeovnen og sausen ble laget utenom, men det er en helt annen oppskrift

Lapskaus i brun saus (restemat)

Bruk kraften til å lagesaus. Når jeg laget saltkjøtt og kålstappe på feittirsdagen forrige uke så kokte jeg litt ekstra salt svinebog med tanke på å lage lapskaus

Fiskeboller i hvit saus

Dessverre holder fiskeretten på å gå tapt fordi den konkurrer med myten at hjemmelaget er avansert, tidkrevende og vanskelig