Den var slett ikke vrien å lage, tok like lang tid som å woke grønnsaker og kylling, og smakte nesten som på Kinarestauranten på toppen av Nordlendingen i Harstad
Ja, da er det bare til å lage denne sausen. Stygt bilde av digg saus. Kutt av de øverste fjerdedelene av hvitløkene, og pakk dem godt inn i hver sin sølvfoliepakke
Surkål kan lages noen dager før den skal serveres og oppbevares i kjøleskapet. Svoren kan du gjerne skjære av og steke under grillelementet i stekeovn, så den blir sprø
Nå har du laget en klassisk brun saus, og det var vel ikke så vanskelig. Kjært barn har mange navn. Begynn med å brune smøret og mel nøttebrunt, spe med kjøttkraft, og tilsett krydderet
Jeg har jo et lagerav hele kylling i fryseren i påvente av å bli brukt. Dette kan du gjøre for hånd i en morter eller en liten blender som passer til stavmikseren f
Hvordan man lager ertestuingen varierer, mange foretrekker å bruke grønnsaks- eller kjøttkraft. Det er sikkert også flere som kan reagere på at jeg benytter soyasaus i brun sausen, men jeg rett og slett elsker smaken avsoyasausen i brun saus, så det er nesten alltid en selvfølge her i hus
Nå er "deigen" seig og fin å lage "kaker" av. -Hvis du skal ha medisterkaker og brun saus, lager du sausen først, så kjøttkakene kan trekke ferdig i den-
Bruk kraften til å lagesaus. Når jeg laget saltkjøtt og kålstappe på feittirsdagen forrige uke så kokte jeg litt ekstra salt svinebog med tanke på å lage lapskaus