Lapskaus i brun saus (restemat)
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Lapskaus i brun saus med svinekjøtt ca 4-6 personer 700 gram salt svinebog, uten ben
  • 1,1 dl vann
  • 5 svarte pepperkorn
  • 1 lite laurbærblad
  • 1 liter kraft fra svinebog
  • 200 gram sellerirot, terninger
  • 100 gram gulrot, terninger
  • 200 gram poteter, terninger
  • 1 purre (det hvite ca 100 gram), skivet
  • 150 gram kålrabi, terninger
  • Brun saus
  • 100 g smør
  • 5 ss hvetemel
  • 1 liter svinekraft eller kalvefond+ 1 dl vann fra blender
  • 1/2 gul løk, skivet
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.