Sil pasta, rør inn bacon og saus. Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara
Pasta carbonara er en italiensk rett, men idag har jeg laget en lavkarbo og glutenfri versjon av pasta, jeg har laget en pasta bestående av egg, psyllium/ fiber husk og smøreost
Men hvordanlager man egentlig den beste carbonaraen. Det viktigste når man driver restaurant, er tross alt å lage god mat som gjør at man vil komme igjen
Eller for å være mer presis, hvordan skape en drøm av tortellini med ost. Pasta Carbonara. Legg alle de ferdige tortellinien på et fat og la de hvile mens du lagersausen og varmer vannet til kokingen
I en original pasta carbonara skal man ha i eggeplomme, men siden nettopp det er noe jeg ikke klarer å spise, så dropper jeg det, og lager heller en hvit saus med ost i
Den inneholder få ingredienser og er enkel å lage. Carbonara med fullkornspasta og kalkun. Denne jordbærsausen er veldig søt og god og passer utmerket til både bløtkaker (oppskrift kommer her), riskrem (oppskrift her), topping til is hvor sausen kan serveres både varm og kald, til New York Cheesecake (oppskrift kommer her) og annet
Dette kan kanskje ha noe med hvor enkelt det faktisk er å lage nettopp pastaretter. Du kjenner garantert til spaghetti bolognese (kjøttsaus) og lasagne som kan sies å være noen av de mest populære pastarettene i Norge sammen med kanskje carbonara
Eit siste triks er å lage ein middagsklubb. Eg fekk med meg tre gode ostar til halv pris her om dagen, dei skal eg bruke i pasta carbonara, i ein god risotto og kanskje til smakfulle ostesmørbrød ei roleg kveldsstund
Jeg tror at opptil flere eldre italienske damer ville ha korset seg og besvimt over hvordan jeg lager denne retten, men det er slik jeg liker den aller best, og det er slik jeg har laget den i flere år nå
Da er det kjekt å kunne lage mat med ting man allerede har liggende. Saus. Når pastaen er ferdiggkokt heller du av vannet - men ta vare på litt til å ha i sausen