Kjempegode smaker og duft av herligkrydder. Ribberull hører julen til for meg. Hjemme hos oss spises den også opp såpass raskt at jeg slipper å ha den i saltlake
Eittips for å sikreein god og kraftigkryddersmak er å kjøpe nytt krydder. ) om kva ein kan bruke deirimelegesvineribbenevifinn rundt om ibutikkanetil, og det å lage einribberull er både juletradisjon og god økonomi
Pakker du surkål på tett glass og oppbevarer dem i kjøleskap så holder dem hele julen. Både rødkål og surkål skrev jeg om i fjor, men har blitt forespurt en mer illustrertforklaring
Rør i kålen til alt begynner å blimyktTilsettkrydder og sukker og la blandingen koke i en timestid på middels varmeSmak tilSurkål er bedre når det varmes opp igjen, etter smaken har satt seg litt
Achaar er frukt eller grønnsaker som er konservert ikrydderolje, det var en måte å bevare markenes grøde på utover i året da det ikke fantes kjøle muligheter
Gildeleverpostei god og magerEggKyllingNutanamargarinrismelk, havremelk, soyamelk, kokosmelkSteviaSalatdressinger kan lages av olivenolje, presset sitron og krydder