Rør inn sauser og krydder og smak til som du selv vil ha det. 1 sammenpisket egg (for å "lime" sammen vårrullene). ca 20 vårrullark. Pensle vårrullene med olje og stek dem i ovnen på 200 grader i 15 minutter, eller du kan fritere dem i en tykkbunnet kjele med olje. ca 20 vårrullark
Tilsett alt av krydder, chili og hvitløk. Da er hjemmelagde vårruller virkelig verdt å prøve. Vårruller egner seg godt som en forrett, eller som snacks
Knaskende sprøtt, herlig saftig og masse smak fra grønnsaker, kylling og spennende krydder. Vårruller er noe vi har hatt lyst til å lage i lang tid hjemme hos oss
I tillegg ble de sterke nok til at ingen hadde behov for å finne ekstra krydder til å ha på. På tross av de mislykkede vårrullene jeg lagde forrige gang, mistet jeg ikke lysten til å prøve meg på å lage vårruller igjen
Der finn du eit enormt utval av sausar, dippar og krydder, og ikkje minst fersk koriander, som er heilt vesentleg for å få til den rette smaken på vårrullane
Den passer perfekt til satayspyd, wok, dippsaus til vårruller eller annet snadder. 1-2 ts chili paste - Sambal Olek(eller eller fersk chili/krydder). 1-2 ts chili paste - Sambal Olek(eller eller fersk chili/krydder)
Lumpia Semarang - vårruller. Laget med masse krydder, som de knuser i en kobek (morter) blant annet. muskat, hvitløk, sitrongress, chili, sjalottløk og sikkert masse krydder som jeg ikke kan navnet på