Du kan også ha over krydder, hvitløk eller noe annet du liker. Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia
Tilsett salt, bakepulver, olivenolje, yoghurt, mel og krydder. La deigen til nanbrødene heve ca. Slik gjør du detLunk melken til den er fingervarm, tilsett sukker og smuldret gjær
vil du ha ekstra sterk smak på nanbrødene så dryss litt krydder over før steking. Nanbrød, med og uten hvitløk, den lengst borte er hvitløk i deigen, til høyre drysset hvitløk over, og den til venstre er uten
Nanbrød er et viktig tilbehør til indisk mat, det blir ikke det samme uten. Nanbrød stekes tradisjonelt i tandoriovn, men det er ikke akkurat noe som er vanlig å ha i hjemmet
Så er det bare å skjære opp tomat og avocado, varme nanbrødene, legge på salat og legge lagvis i nanbrødet, topp med krydderyoghurt og burgeren serveres med de bakte søtpotetene
Gryta ble servert med hjemmelagde nanbrød. Etter å ha mottatt pakke med produkter fra krydderia. Gleden var stor når ungene sa at de syntes det var godt, men irritasjonen ble også stor over at far i huset måtte hente fram både det ene og det andre krydderet for at gryta ikke var sterk nok