Ribberull oppskrift oppskrifter

26 Lagre
Ribberull ala kjøkkenmagi

Ribberull ala kjøkkenmagi

Ribberull hører julen til for meg. For første gang har jeg laget ribberull, det er veldig enkelt, og man trenger ikke stor syltepresse for å få bra resultat
7 Lagre
Ribberull på norsk

Ribberull på norsk

) om kva ein kan bruke dei rimelege svineribbene vi finn rundt om i butikkane til, og det å lage ein ribberull er både juletradisjon og god økonomi
12 Lagre
Saftig og urtemarinert RibbeRull

Saftig og urtemarinert RibbeRull

Dette innlegget er en fortsettelse på den saftige ribberullen jeg lagde for snart et par år siden. Saftig og urtemarinert RibbeRull
309 Lagre
Rull av tynnribbe

Rull av tynnribbe

Stek den i ovn på 200 grader i ca 2 timer, eller til svoren er fin og sprø, og hele ribberullen er gjennomstekt
30 Lagre
Risboller

Risboller

Her er oppskriften som jeg og madammen kom frem til i går kveld når vi ville ha noe digg. Ribberull og surkål04
19 Lagre
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Ribberull. Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,. er avgjørende for smak og konsistens
12 Lagre
Sjokoladekuler med julekrydder

Sjokoladekuler med julekrydder

Jeg har tidligere lagt ut oppskrifter på denne enkle havregryn og kakaokulen med maldonsalt og med chili
10 Lagre
Pepperkaker

Pepperkaker

Fordelen med å blogge er at jeg får organisert mine egne oppskrifter. Ribberull og surkål04. Fordelen med å blogge er at jeg får organisert mine egne oppskrifter
9 Lagre
Krumkaker

Krumkaker

Med alle slike oppskrifter er det viktig for meg å få brukt ekte smør, da jeg synes margarin kan gi et sprøtt bakverk så smaker det fortsatt ikke godt
7 Lagre
Hasselnøtt marsipan

Hasselnøtt marsipan

I fjor la jeg ut en steg for steg oppskrift på marsipan og for snart en uke siden la jeg ut en instruksjon for risting og rensing av hasselnøtter
6 Lagre
Surkål

Surkål

Oppskrift på mitt surkål1 stort hodekål (ca 750 gram)1 dl akevitt (kan droppes)1 dl eplejuice2 dl tørr hvitvin3 ss epleeddik2 ts sukker3 granny smith epler1 løk3 ts karveSmørSalt og pepperKutt alt i skiver og finn frem væske og krydder. Ribberull og surkål04
6 Lagre
Fikenkompott

Fikenkompott

Ribberull og surkål04. Fiken er en del av snadderet som holder julen til. I luke 16 skal vi ta for oss kompott av fiken
5 Lagre
Dynegrøt

Dynegrøt

Ribberull og surkål04. Åttende luke i årets kalender. Det er mange inne og leser på matlidenskap. com for tiden
5 Lagre
Hjemmelaget surkål på 1-2-3

Hjemmelaget surkål på 1-2-3

Ribberull og surkål04. Ribbe, surkål, eple og røstipotet. En restemiddag etter helgen. Ekte hjemmelaget surkål skrev jeg om 5
4 Lagre
Rødkål

Rødkål

Jeg skrev oppskrift på rødkål i fjor. 0,5 l rødvinSmørSalt og pepperDenne oppskriften må du prøve deg litt frem med for å oppnå den smaken du best liker. Ribberull og surkål04
4 Lagre
Nøttesjokolade

Nøttesjokolade

Ribberull og surkål04. Jeg er veldig glad i rustikk mat. I luke 11 serverer vi sjokonøtt. Mørk sjokolade med ristede nøtter
4 Lagre
Julebrød

Julebrød

I dag vil jeg legge ut oppskrift på et julebrød. Brødoppskrift1 kg hvetemel (200 gram kan erstattes med grovere mel, men det er kun jul en gang i året)0,5 liter vann (vann fra bløtlagt frukt)5 ss honning15 gram salt10 gram kardemomme1 egg50 gram gjær100 gram smør i terninger200 - 300 gram tørket frukt i biter. Ribberull og surkål04
3 Lagre
Julefrokostmuffins

Julefrokostmuffins

Grunnoppskriften gir en deilig saftig muffins, og fyllet gir instant julestemning. Prøv våre andre juleoppskrifter også