Ribberull oppskrift oppskrifter

Ribberull ala kjøkkenmagi

Ribberull ala kjøkkenmagi

Ribberull hører julen til for meg. For første gang har jeg laget ribberull, det er veldig enkelt, og man trenger ikke stor syltepresse for å få bra resultat
42 0
Risboller

Risboller

Her er oppskriften som jeg og madammen kom frem til i går kveld når vi ville ha noe digg. Ribberull og surkål04
31 0
Krumkaker

Krumkaker

Med alle slike oppskrifter er det viktig for meg å få brukt ekte smør, da jeg synes margarin kan gi et sprøtt bakverk så smaker det fortsatt ikke godt
9 0
Surkål

Surkål

Oppskrift på mitt surkål1 stort hodekål (ca 750 gram)1 dl akevitt (kan droppes)1 dl eplejuice2 dl tørr hvitvin3 ss epleeddik2 ts sukker3 granny smith epler1 løk3 ts karveSmørSalt og pepperKutt alt i skiver og finn frem væske og krydder. Ribberull og surkål04
7 0
Fikenkompott

Fikenkompott

Ribberull og surkål04. Fiken er en del av snadderet som holder julen til. I luke 16 skal vi ta for oss kompott av fiken
7 0
Rødkål

Rødkål

Jeg skrev oppskrift på rødkål i fjor. 0,5 l rødvinSmørSalt og pepperDenne oppskriften må du prøve deg litt frem med for å oppnå den smaken du best liker. Ribberull og surkål04
5 0
Julebrød

Julebrød

I dag vil jeg legge ut oppskrift på et julebrød. Brødoppskrift1 kg hvetemel (200 gram kan erstattes med grovere mel, men det er kun jul en gang i året)0,5 liter vann (vann fra bløtlagt frukt)5 ss honning15 gram salt10 gram kardemomme1 egg50 gram gjær100 gram smør i terninger200 - 300 gram tørket frukt i biter. Ribberull og surkål04
5 0