Sursild krydder oppskrifter

Sursild

Sursild

Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten. Framgangsmåte
Sursild med havtorn

Sursild med havtorn

Kok opp lake av vann, eddik, sukker og krydder og la det bli kaldt før du tilsetter sild og havtorn. Laurbærblad putter du i glasset, det samme gjør du med det andre krydderet
Oppskrift på Sursild

Oppskrift på Sursild

Jeg tar en pakke sursildkrydder oppi laken med en gang og lar det stå. Jeg har litt lake på innimellom slik at kryddert blir gjevnt fordelt i glasset
Tid for agurksylting

Tid for agurksylting

Kok opp eddik og sukker, og tilsett krydderene, gjerne også noen skiver hvitløk. Alternativt kan du også først ha i krydderene når du legger agurkene på glass
Lag dine egne krydderblandinger..

Lag dine egne krydderblandinger..

Dette er godt å bruke når du skal sylte div, syltet løk, pickles, sylta agurk, sylta paprika, sursild osv osv
Sild som Pålegg

Sild som Pålegg

SURSILD.  Den lages av kryddersild i stor porsjon ettersom det er blitt en tradisjon at flere av våre venner får et glass tomatsild i julegave

Det er agurktid igjen!

Kok opp eddik og sukker, og tilsett krydderene, gjerne også noen skiver hvitløk. Alternativt kan du også først ha i krydderene når du legger agurkene på glass
Annes grovbrød

Annes grovbrød

Serveres med tunfisksalat eller sursild. Jeg har eksperimentert med krydder for å gi brødet mer smak, og har brukt malt koriander og karve

EIDSVOLL 1814

Vestfoldinger på vei til EidsvollMaten var artig og smakte godt, komponert av flinke kokker og tilpasset våre ganer med krydder

Årets juleakevitt er på plass

Sursild, øl og akevitt. Årets akevitt er en utmerket matakevitt med kraftig preg av krydder og sitrus. Karven er selvsagt til stede, sammen med en anelse av julekryddere samt sitrus
Sursild

Sursild

Legg lagvis sild, løk, krydder og golrot. Mange tror det er vanskelig å lage silderetter som sursild og andre silderetter, men det er egentlig ganske enkelt
Silderetter

Silderetter

SursildSild er et sundt og ikke minst godt pålegg, den kan varieres idet uendelige - her er det bare fantasien som bremser deg
Mungbønnepålegg

Mungbønnepålegg

Marinert ost, sursild og rødbetsild. Tørkede bønner og linser kan man kjøpe i store kvanta, koke opp og blande med olje og krydder, og vips så har man et smakfullt pålegg

Litt mer om krydder

Allenhånde brukes til svinekjøtt, fleskepølse, fet fisk, kjøtt- og kålsuppe og till sursild. Basilikum, som mange andre urtekrydder bør smuldes i hånden for å få frem all smak