Server stektekamskjellmed saus over, og asparges og salat ved siden av. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir
Server kamskjellenemed brokkolibuketter, brokkolikrem, hvitløkskrem og vinaigrette ved siden av. Her finner du mange oppskrifter medkamskjell Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif
Kok opp vann, tilsett erter, salt og hvitløk. Krydre kamskjellenemed olivenolje og pepper. Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Hell over fløte og tilsett hvitløk. Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Når de er ferdig stekt tar du stekepannen av varmen, har oppi en klatt kaldt smør, en grovknust hvitløkbit, og sveiper over med noen dråper ferskpresset sitron
Kamskjell finnes ofte delvis nedgravd i grov sandbunn, gjerne i områder med en del strøm. Denne familien skiller seg fra andre muslinger først og fremst ved at hengselen med ligament og lukkemuskelen mellom skalldelene er betydelig større
Finhakk hvitløk, ingefær, chili og bland inn dette mens sausen fortsatt har lun tempratur. Pensle kamskjellene og reker lett med olje, krydre med salt og pepper og stek dem på grillen på ganske høy varme
Fennikel og ingefærpureen lager du ved å først steke løk og hvitløk blanke. Start med å rense kamskjellene og inn i vakuumpose med litt olivenolje (dersom du skal kjøre de sous vide)