3. Nå
kan du lag appelsin vinaigrette ved å helle alle ingrediensene over i en beholder du kan riste og sette i kjøleskap. Denne ristes godt rett før bruk.
5. Nå
klargjør du kamskjellene. Start med å rense kamskjellene og inn i vakuumpose med litt olivenolje (dersom du skal kjøre de sous vide). Bruker du fryste, anbefaler jeg deg å vakumere disse mens de fortsatt er frosne, da holder de formen litt bedre. Skal du steke direkte, noe som er helt supert, så kjører du de rett i pannen nå.
30 minutter
Ta de deretter ut av posen og stek de på høy varme i
Legg på kamskjellene. Smak til med salt og pepper. Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft. Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinaigretten
Ha på sitronsaft og smak til med salt og pepper. Skjær kamskjellene i tynne skiver. salt og pepper. Skjær eplet i små terninger og kok terningene sammen med eddik, sukker og vann i ca
Syltet tomat. Server kamskjellenemed soyasausen, syltede tomater og pynt med noen blader koriander. Kamskjell er nydelig, og kan tilbredes på mange forskjellige måter
Dette var en rask og enkel tilberedning med enkle smaker som fremhever kamskjellet. Dette er første forsøk noensinne på kamskjell sous vide, så det gjorde også forventningene deretter
Syltet kål , svensk pizzasalat. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene
Jeg har brukt den på salat, taco, hamburger, brødskiva med leverpostei og grillet kjøtt. Sikkert et hav av oppskrifter på dette, men denne er super enkel og så god
Tipset fikk eg fra en kompis som er kokk, kjekt med litt innspel utanfrå. Sylta rødløk var raskt og enkelt å lage, ikkje minst så smakte det heilt utrulig godt
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.