Kamskjell oppskrifter

Kamskjell med bacon

Kamskjell med bacon

Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
Kamskjell og sommer!

Kamskjell og sommer!

Kamskjell og sommer. Ingenting er som ferske kamskjell dratt rett opp av sjøen ved Hitra. Når du skal åpne levende kamskjell trenger du en skarp, tynn og bøyelig filetkniv
Kamskjell pasta.

Kamskjell pasta.

Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene. Så fort du har fått litt farge på kamskjellene tilsetter du vårløk, chilli, hvitløk og paprika
Fiskesuppe m/kamskjell

Fiskesuppe m/kamskjell

Noen små justeringer har jeg som vanlig gjort i den hensikt å løfte smaken og i stedet for fiskekraft og reker, har jeg brukt hummerfond og kamskjell
Kamskjell med parmesan og parmaskinke

Kamskjell med parmesan og parmaskinke

smør til å steke kamskjellene i. Forbered dette før du steker kamskjellene. Når dette er gjort, er det klart for å steke kamskjellene i smøret
Kamskjell og karri

Kamskjell og karri

Ha deretter i resten av ingrediensene bortsett fra kamskjellene og olje til steking. Server på skjell eller fat, hell en spiseskje saus på hvert kamskjell og pynt med bladpersille
Kamskjell lue / the scallop hat

Kamskjell lue / the scallop hat

Vesla med ny lue - kamskjell lue aka scallop hat i garnet Smart. Kamskjell lue / the scallop hat av Strikketanten på Ravelry
Kamskjell med avokado

Kamskjell med avokado

Sjømat passer godt med avokado, men i stedet for reker prøv med stekte kamskjell. Begynn med å rense kamskjellene
Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell
Kamskjell med chorizo & pimiento ✿

Kamskjell med chorizo & pimiento ✿

Gode kamskjell, som passer utrolig godt til den salte, sterke chilipølsen og smaken av røkt paprika. Krydre kamskjell med salt og pepper og legg dem i en varm panne med litt olje
Kamskjell i safransaus ((♥))

Kamskjell i safransaus ((♥))

Kamskjell (Pectinidae) er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr. Kamskjell er en av de flotteste råvarene vi har