Kamskjell oppskrifter

156 Lagre
Forrett: Kamskjell med soyasmørsaus...

Forrett: Kamskjell med soyasmørsaus...

Fersk kamskjell med soyasmørsaus var det første som slo meg. Mens jeg stod og ventet på at kamskjellene skulle bli renset kom jeg på en annen idè
139 Lagre
Smørstekte kamskjell  med koriander, chili, hvitløk og lime

Smørstekte kamskjell med koriander, chili, hvitløk og lime

Smørstekt kamskjell. Smørstekte kamskjell med koriander,. Er kamskjellene frosne må de tines før bruk,. Tørk kamskjellene godt
54 Lagre
Kamskjell med verdens beste ertepure!

Kamskjell med verdens beste ertepure!

6 store kamskjell. Varm olja og smøret i ei steikepanne til det byrja å skumma, og steik kamskjella i ca 2 min på kvar side. 6 store kamskjell
34 Lagre
Stekte kamskjell med jordskokkpuré, vårløk og pekannøtter

Stekte kamskjell med jordskokkpuré, vårløk og pekannøtter

) Nydelig tilbehør til kamskjell. Over til kamskjellene. Vent gjerne med å steke kamskjellene til gjestene er kommet
26 Lagre
Kamskjell med parmesan og parmaskinke

Kamskjell med parmesan og parmaskinke

smør til å steke kamskjellene i. Forbered dette før du steker kamskjellene. Når dette er gjort, er det klart for å steke kamskjellene i smøret
22 Lagre
Kamskjell med chorizo og ertepuré

Kamskjell med chorizo og ertepuré

Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
14 Lagre
Kamskjell med kokos og safran

Kamskjell med kokos og safran

Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
14 Lagre
Kamskjell med chorizo i parmesankurv

Kamskjell med chorizo i parmesankurv

-) Med kjøtt til hovedrett var det greit med noe fra havet på bordet også, og da er kamskjell selvfølgelig et godt alternativ
13 Lagre
Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus

Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus

Legg på kamskjellene. 8 stk kamskjell. Stek kamskjellene i smør ved medium varme, 1 ½ minutt på hver side. 8 stk kamskjell
12 Lagre
Kamskjell med blomkålpuré, chorizo & Melbu kaviar ✿

Kamskjell med blomkålpuré, chorizo & Melbu kaviar ✿

Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
12 Lagre
Stekte kamskjell med kremet pasta

Stekte kamskjell med kremet pasta

Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
10 Lagre
Pannestekt kamskjell med mangosalat

Pannestekt kamskjell med mangosalat

Kamskjell er en utrolig god råvare -som forett gjør pannestekte kamskjell seg ypperlig. Bare husk å ikke stek kamskjellene for lenge, da blir de fort tørre
9 Lagre
Kamskjell med chorizo & pimiento ✿

Kamskjell med chorizo & pimiento ✿

Gode kamskjell, som passer utrolig godt til den salte, sterke chilipølsen og smaken av røkt paprika. Krydre kamskjell med salt og pepper og legg dem i en varm panne med litt olje
8 Lagre
Kamskjell med bacon

Kamskjell med bacon

Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
8 Lagre
Kamskjell fra Hitra med blomkålpuré, soyasmør og asparges.

Kamskjell fra Hitra med blomkålpuré, soyasmør og asparges.

I disse fantastiske junidager med nydelig vær, kan vel ingenting måle seg med sprell ferske kamskjell på bryggekanten
8 Lagre
Kamskjell pasta.

Kamskjell pasta.

Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene. Så fort du har fått litt farge på kamskjellene tilsetter du vårløk, chilli, hvitløk og paprika
7 Lagre
Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell
7 Lagre
Kamskjell med safranvinagriette

Kamskjell med safranvinagriette

Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell