Hvordan bygge Røykeri selv, med oppskrifter for kaldrøyking. Hvordan lage kaldrøyk generator, som bla. Det er også mulig å røyke andre ting, som egg, frukt, nøtter, bønner, grønnsaker, ost og mye mer
Hvordan i hekken skal man få tid til å vandre i skogen et par timer om dagen. som leder, karrierekvinne, mor til 2 barn med et hus å holde, mat og lage, samt litt fritidsaktiviteter på toppen
Hvorfor har ikke alle røykeri på lik linje med komfyr og stavmisker. Jeg synes det er utrolig stas å lage slik mat helt selv, jeg blir så stolt over hva jeg får til og like forbauset hver gang over å se hvor enkelt det faktisk er å tilberede ekte tradisjonsmat
Idet vi parkerte bilen, kjente vi røyken av mesquite-pellets pirre neseborene. Det er et nytt catering-tilbud til dem som ønsker ekte BBQ-mat i egen hage
Enkelte steder i Norge har de også tradisjon for å røyke kjøttet før saltes og tørkes. Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Fisk er fantastisk å slenge i røykern nå på sommeren. Det er visst henne lodd her i livet og ikke like mat som (etter hennes egne ord ) smaker og lukter som om huset maten har ligget i har brent ned
Noen ganger må jeg bare lage mat til mange, selv om vi bare er to eller tre som skal spise. Her blir det nok mat til en hel bataljon, men denne chilien blir bare bedre dagen etter, og super og fryse ned
Litt rart, kanskje, for plukkfisk er restemat. Apropos siger, Bocuse d’Or-vinnar Ørjan Johannessen frå Austevoll avslørte rette etter sigeren i Lyon i 2015 at heime vil han ha mat som er rask å lage, og plukkfisk er blant favorittane. 2015 at heime vil han ha mat som er rask å lage, og plukkfisk er blant favorittane
Etter dette kan du tørke av knoken og røyke den etter eit døgns tørking. I dag er det vanskeleg å finne oppskrifter på heimelagde syltelabbar og lettsalta, røykte svineknokar på nett – trass i at det aldri før har vore så mange matbloggarar, matprogram på TV og formidlarar av kokekunst