Har du noen tips og triks til hvordan man får den optimale smaken så tar jeg gjerne i mot. Vær obs på at pasta "stjeler" mye av smaken, og at det kan lønne seg å lage en ganske "sterk" smak på tomatsausenfor å veie opp for pastaen
På tirsdag laget jeg en deilig lavkarbo pizza. Denne kommer jeg til å lage mye fremover. Jeg starter alltid med tomatsaus, så mozarella ost også resten av fyllet(valgfritt fyll)
På den pizzaen hadde jeg hjemmelaget pesto istedenfortomatsaus og "ost". Istedenfor pesto, ble jeg inspirert av It Doesn't Taste Like Chicken-bloggen, og lagde en hjemmelaget vegansk smelteost til å ha på pizzaen
Den er kjempegod når du skal lagepizza med tomatsaus, ost og grønnsaker/ kjøtt på toppen. For å lage denne type pizza, må du ha en bunn som er litt tykk, men samtidig smaker av Peppes
Noe å lage til helgen, kanskje. Hvit, fordi den ikke inneholder tomatsaus. Dere vet, den med deilig tomatsaus, mais, kanskje ananas, pølsebiter og kjøttdeig
Vil man ha hjemmelaget, så har jeg flere eksempler på tomatsausfor andre pizzaer. Men i dag har jeg ikke tid til å lage alt fra bunn, så da tar jeg ferdiglaget
Tenkte jeg skulle prøve crème fraîche istedenfortomatsaus på pizzaen. For å balansere det litt lagde jeg noen litt sterke taco-kjøttboller til å ha oppå