Dette er min oppskrift, som baserer seg på italienernes simplisitet. I hvertfall ikke når det tar form som en fantsisk tomatsaus, som kan brukes til populære retter som er elsket over hele verden, som pastaogpizza
Skjær løk i skiver og del hvitløken i to - surr i olje til løken er blankTilsett grovhakkede tomater og bland sammen før du tilsetter de hermetiske tomateneTilsett krydder og sukker og la det småkoke i minst en halv time (gjerne opp mot et par timer hvis du begynner tidlig nok)Sil av sausen - ta vare på kraften, den kan du benytte i andre retterSmak til med salt og pepper og kjør sausen med en stavmikser - sil av i et dørslag
Jeg anbefaler å lage mange av disse bollene - de er kjempegode å småspise alene også. Disse bollene laget av cashewnøtter, kikerter og soltørket tomat ble jeg utrolig fornøyd med
Vi er vel kanskje ikke de eneste som fort spiser pizza en gang i uka. Vi blir ikke lei, og i hvert fall ikke nå som jeg har begynt å eksperimentere som en helt
Rør inn hakkede tomater, tomatpure, sukker, ogpizzakrydder. Salt og pepper. Hjemmelaget tomatsaus kan oppbevares i et glass med skrulokk i en uke i kjøleskap
Har du noen få ingredienser liggende har du tomatsausfor en lang stund fremover, denne er det bare å lage en store kjele av når du først er igang og fryse ned i porsjoner
Smak for å se om den er søt nok). Pasta med kylling i hvit chilisausPizza BurgerDel på. Samme butikken hadde også en spicy flott Chorizopølse, og da var en leken, lett pastamiddag på gang
Form til runde middels store kjøttboller. Tomatsaus Varm stekepanne og ha i olje. Ha i olivenolje og stek bollen jevnt på middels sterk varme (fin stekeskorpe)
Salt - pepper. Pasta med kjøttboller pleier å være populær mat for både små og store, og får du rester igjen, så blir det en nydelig tomatsuppe til kvelds eller til middag i morgen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.