Ha over tynne båter av rødløk, chili, pinjekjerner, soltørket tomat og krydder. Når pizzaen er ferdig stekt strør du over honning, parmaskinke og ruccola
Finhakk og bland hvitløkmed creme fraiche. Når pizzaen er sprøstekt og fin tar du den ut og legger på stekt sjampinjong, ruccola, lakseskiver, tomater, vårløkog pinjekjerner
Tilsett hakket fersk oregano, presset hvitløkog sitronsaft. Hvitløk. Rødløk. Hvitpizzasaus Ha creme fraiche i en liten skål Del chilien i to og ta ut frøene
Hvitpizza bruker créme fraîche som base istedenfor tomatsaus, og gir en syrlig og spennende smak. Denne varianten med høstens sopp, fersk mozarella og noen dråper trøffelolje er blitt en av mine absolutte pizzafavoritter
I dag har vi en hvitfredagspizza, det er litt uvanlig da vi er innmari glad i pizzamed tomatsaus. I midlertidig ble dette en riktig så god pizza, og vi var enige om at vi utmerket godt kan lage en hvitpizza neste gang også
Skrell hvitløksfeddetog del det i to. Hvitpizzamed avokado og grov bunn – så digg. Bruk gjerne flere grønnsaker som paprika og tomat, og smaksett gjerne med chili om du vil
Joda, vi lager noen ganger pizzamed tomatsaus også. Men det er denne oppskriften som har blitt favoritten og en gjenganger vi gjerne koser oss med på lørdagskvelden
Når pizzabunnen er ferdig stekt topper du med reker, rødbet, rødløk, gjøkesyre og nigella seeds. Mens pizzaen steker skreller du reker og finhakker rødløkog rødbet som du skal ha på etter steking
Pizzaopplevelsen er den samme med en saftig, sprø bunn, deilig topping og smeltet ost på toppen. På hvitpizza bytter man ut den røde tomatsausen med en hvit saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.