Tomatsausen. Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. Mange legger fersk sopp direkte på pizzaen og lar den steke i ovnen, men jeg synes definitivt den blir best etter å blitt surret lett i smør først
På den pizzaen hadde jeg hjemmelaget pesto istedenfor tomatsaus og "ost". Istedenfor pesto, ble jeg inspirert av It Doesn't Taste Like Chicken-bloggen, og lagde en hjemmelaget vegansk smelteost til å ha på pizzaen
Tomatsaus. Da kan du lage en base som kan brukes til både pizza og andre ting. Kjør deretter deigen med eltekroker på lav til middels hastighet i ca ti minutter
På bildet ble tomatsausen krydret godt og servert med hjemmelaget tagliatelle, parmesan, gressløkblomster og nydelige fennikel/pancetta pølser fra Jacobs
Bruk en spiseskje til å fordele tomatsausen på mini pizzaene. De er så enkle å lage, barna elsker de og når du samtidig har fylt opp tomatsausen med både spinat, hodekål, rosenkål og brokkoli – ja da kan man juble for en sunn og næringsrik pizza