Det er med tomatbasert kjøttfyll, som tradisjonell pizza, og smakskombinasjonen med søtpoteta er magisk god ♥ Eit anna alternativ kan vere kvit pizza, som eg har posta oppskrift på HER - det skal eg prøve neste gang
Ja - jeg provoserer sikkert noen med overvektige barn nå - men jeg mener det. Blir litt for grovt og rar smak med kruskakli og mye mandelmel i egentlig
Nyt med god samvittighet dere, og kom gjerne med tilbakemeldinger på hvordan din pizza ble. Da var det endelig på tide å legge ut oppskriften for både pizzabunn og fyll, for jeg vet mange har siklet et par dager på denne
Skal du servere til tre-fire personer, bør du doble eller triple den. Det var mye lettere for meg å fortsette å velge sunnere alternativer og å holde meg unna sukker, etter å ha gått på streng lavkarbo i noen måneder
i dag har vi pizza toppet med cavolo nero som er en mer crispy variant av grønnkål. Det er så koselig med snø nå i romjulen, alt blir så lyst og fint selv om vi er inne i den mørkeste årstiden
Både pizzadeig og pizzafyll kan enkelt gjøres sunnere ved å velge mer næringsrike ingredienser. Som pizzabunn varierer jeg mellom for eksempel lomper, gjærdeig med grovt mel/havremel, mini-pizzabunn laget på mandelmel og egg og så videre
En selvfølge er at jeg avlsutter ost, som alltid er av den lette typen med lite fett. Derfor tenkte jeg at dette var en perfekt dag for å dele oppskriften på en sunnerepizza, som jeg allerede har spist to ganger på en uke
Sunt og med god samvittighet. 2) Dekk så bakebollen med en håndkle i ca. 20 minutter, mens en gjør klart pizzafyllet. 3) Kjevl ut deigen og tilsett pizzafyllet. 4) La pizza steke på 225 grader i 10 - 15 minytter
Altså liker jeg ofte det enkle, men elsker samtidig å dekke pizzaenmed massevis av digg. ) Snart er det tilbake til kreativ mat og til og med bedre kamera
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.