Vi er vel kanskje ikke de eneste som fort spiser pizza en gang i uka. Vi blir ikke lei, og i hvert fall ikke nå som jeg har begynt å eksperimentere som en helt
Det er blitt så populært at vi har lagd pizza på jobb ogfor andre venner og familie. Her er det selvfølgelig bare fantasien som setter grenser, man kan for all del ha pepperkaker og brunost på
På den pizzaen hadde jeg hjemmelaget pesto istedenfortomatsausog "ost". Istedenfor pesto, ble jeg inspirert av It Doesn't Taste Like Chicken-bloggen, og lagde en hjemmelaget vegansk smelteost til å ha på pizzaen
) Tommel opp for sunn, næringsrik og ikke minst et smakfullt pizzamåltid. Forslag til pizzafyll. Sunn, kjempegod og enkel dressing som passer til det meste, men spesielt pizza
Jeg har ørten forskjelligepizza innlegg her på bloggen så jeg etter å ha søkt. Biff skjæres opp marineres i knust, hvitløk, fersk chili (kokken her bruker fersk for å få aroma ogsåog ikke bare styrken),
Kjevle ut deigen til én stor pizza på et bakepapir, ogfordelpizzasausen utover. Ta stekebrettet ut av oppvarmet stekeovn og dra bakepapiret over på den fortsatt varme stekeplaten
Disse bollene laget av cashewnøtter, kikerter og soltørket tomat ble jeg utrolig fornøyd med. Pasta med hjemmelaget tomatsaus smaker veldig godt og toppet med noen gode vegetarboller blir det enda bedre
Når mannen er ute spiser vi ikke en hel langpannepizza, jeg delte derforpizzadeigen i to og lagde pizza av den ene delen ogpizzaboller som guttene skulle få til skolemat av den andre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.