Det er med tomatbasert kjøttfyll, som tradisjonell pizza, og smakskombinasjonen med søtpoteta er magisk god ♥ Eit anna alternativ kan vere kvit pizza, som eg har posta oppskrift på HER - det skal eg prøve neste gang
Nyt med god samvittighet dere, og kom gjerne med tilbakemeldinger på hvordan din pizza ble. Da var det endelig på tide å legge ut oppskriften for både pizzabunn og fyll, for jeg vet mange har siklet et par dager på denne
Jeg synes faktisk at denne pizzaenmed blomkålbunn er vel så god som den originale hvetemelbunnen. Pizza var en av rettene jeg savnet mest, da jeg endret kostholdet mitt
i dag har vi pizza toppet med cavolo nero som er en mer crispy variant av grønnkål. Det er så koselig med snø nå i romjulen, alt blir så lyst og fint selv om vi er inne i den mørkeste årstiden
Både pizzadeig og pizzafyll kan enkelt gjøres sunnere ved å velge mer næringsrike ingredienser. På Instagram i går la jeg ut et bilde av en pizzabitmed følgende tekst
En selvfølge er at jeg avlsutter ost, som alltid er av den lette typen med lite fett. Derfor tenkte jeg at dette var en perfekt dag for å dele oppskriften på en sunnerepizza, som jeg allerede har spist to ganger på en uke
Sunt og med god samvittighet. 2) Dekk så bakebollen med en håndkle i ca. 20 minutter, mens en gjør klart pizzafyllet. 3) Kjevl ut deigen og tilsett pizzafyllet. 4) La pizza steke på 225 grader i 10 - 15 minytter
Altså liker jeg ofte det enkle, men elsker samtidig å dekke pizzaenmed massevis av digg. ) Snart er det tilbake til kreativ mat og til og med bedre kamera
Soltørket tomat høyner smaken på pizzamed veldig mange hakk synes jeg. Når bunnen ikke er så varm lenger smører du utover resten av begeret med mager kesam, og har på chili og hvitløk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.