Har du noen tips og triks til hvordan man får den optimale smaken så tar jeg gjerne i mot. Jeg har testet litt tomatsauser i det siste, og ettersom det er litt jobb med det, så er det greit å lage i større porsjoner og fryse ned en base til senere bruk
Dette er nok en saus som de fleste har en versjon av allerede, men siden det faktisk finnes tomatsaus på glass, så er det aldri bortkastet å nevne hvor enkelt det er å lage noe som er så mye sunnere og så mye bedre
Eit glas med tomatsaus er slettes ikkje dumt å ha ståande i kjøleskapet. For å laga to middagsporsjonar med tomatsaus (ein til å eta med ein gong, og ein til å setja i kjøleskapet) treng du
Tomatsausen blir så godt som alltid litt forskjellig hver gang jeg lager den, og det er fordi jeg har oppi det jeg føler for akkurat når den skal lages
Jeg bruker dette krydderet fra frontier som jeg elsker, men det er selvfølgelig også mulig å lage en blanding selv av oregano, merian, timian, rosmarin, basilikum og salvie
Nok en gang er det Jamie Oliver som inspierer til middagen her i huset. Han brukte tørket stensopp, men dette fant jeg ikke i butikken, og dermed ble det Portobello i sausen