Slik lager du kavringene. Jeg lager gjerne dobbel porsjon – for det er helt sant. Disse kavringene er akkurat passelig grove, de blir sprø og de er alle tiders å ha på lur i en boks hvis noen stikker innom
Kavringerlaget av finmalt havregryn og frø isteden for mel. Oppbevar kavringen i tett boks. Kavringen smaker godt med all slags pålegg, her er den servert med ferskost og blåbær
Legg så lagvis knust kavring, eplemos og krem om hverandre, til du har brukt opp alt. Tilslørte Bondepiker4-5 eplerKavringer3 dl Fløte3 ss sukker Rens eplene og kutt dem i mindre biter
Nokre kavringar. Knus kavringane og peparkorne i ein mortar, og steik på middels varme saman med eit dryss sukker til det er blitt gyllent og karamellisert
I tillegg er den superenkel å lage. Her er kremen byttet ut med vaniljekesam mens kavring er byttet ut med ristede og karamelliserte havregryn og hakkede mandler
At de virkelig kan å lage kebab. Med en blanding av valnøtter, paprika, løk, kavring (eller grissini) og litt spisskummen er dette en ordentlig smaksbombe