Kavringer laget av finmalt havregryn og frø isteden for mel. Oppbevar kavringen i tett boks. Kavringen smaker godt med all slags pålegg, her er den servert med ferskost og blåbær
Strø over hakket vårløk, parmesan og 'kavring' (tørrstekt brød i pannen). . Litt matprat igjen. Jeg er veldig glad i fisk, men det blir lenge til jeg kjøper sei igjen for å si det sånn
Kavringer – fra Julebakeriet. Jeg ønsker å lære mer om denne utrolige hyggelige tradisjonen med 7 slag til jul så jeg har samlet alle slag jeg kunne finne i denne listen
Legg så lagvis knust kavring, eplemos og krem om hverandre, til du har brukt opp alt. Tilslørte Bondepiker4-5 eplerKavringer3 dl Fløte3 ss sukker Rens eplene og kutt dem i mindre biter
I originalversjonen er det jo tørt brød eller kavring, men det må vi jo holde oss unna på lavkarbo. . I dag har vi vært en tur i Hønefoss og besøkt Karis foreldre
Nokre kavringar. Knus kavringane og peparkorne i ein mortar, og steik på middels varme saman med eit dryss sukker til det er blitt gyllent og karamellisert
Bland inn potetmel, krydder og kavring. 1 kg medisterdeig 1 egg 5 ss strøkavring 4 ss potetmel ¾ ts malt muskatnøtt 3½ ts salt 1 ts pepper ½ ts ingefær 3 dl fløte 2 dl melk
2 ss knust kavring (eller griljermel). 2 ss knust kavring (eller griljermel). Alt er så utrolig mye enklere de ukene vi moter oss opp til å skrive ut en ukesmeny, og handle inn for hele uka